måndag 20 augusti 2012

Känslan som infinner sig...

När man kommer fram till spåret och inser att man glömt telefonen hemma och måste springa ca 1,3 mil till enbart ljudet av sitt eget flåsande...
Jag som hade laddat ner spellistan till offline mode bara för att kunna lyssna utan alla avbrott som kan bli när data trafiken inte når fram bland alla träd och jag hade även tänkt prova en ny app för löpning men si det blev inget med det inte...

Ingen har sagt att det ska va lätt men god damit show me some mercy, idag hade jag behövt den där extra motivationen man kan få av lite bra musik. ;)

Löpningen har gått riktigt bra (peppar peppar) nu sista tiden, det vart ca 10,8km i lördags och idag ca 13km, benhinnorna verkar ha läkt ihop skapligt men jag har ju skött min träning på balans bollen och stretchat mycket så skönt att det ger resultat.
Jag kan ibland känna att det stramar lite när jag skjuter på uppför så helt hundra är det ju inte men det blir det kanske aldrig heller för har man en gång fått benhinne problem så kan det va svårt att bli av med det helt har jag läst mig till.

Fick idag även svar från Gainomax att jag har fått min sponsring förlängd även över Lidingöloppet vilket känns jätte skönt och det är ju en stor morot att försätta träna hårt och intensivt även framöver. Så STORT TACK!

Dagens löppass:Jag sprang 2x5,4km spåret och 1x2,5km spåret vilket borde bli i fall spåren är rätt uppmäta 13,3km och gps´en på klockan säger ca 12,9 vilket är en fel marginal på ca 4km känns mycket så jag vet inte riktigt vad man ska "tro" på men så länge jag kan springa ca 6min tempo på de längre distanserna så är jag ändå "nöjd". 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar