måndag 9 juli 2012

Vi hade i alla fall tur med vädret...

eller inte... Men vi tar det från början.

Dagen började lugnt gick upp vid 07:00 och åt frukost började sen packa ner det sista som skulle med, 09:20 började resan uppåt vi hade ca 31 mil att åka och det skulle ta ca 3t 30min enligt gps´en och resan gick riktigt smidigt!

När vi hade ca 1mil kvar börjar det ÖS regna verkligen och första tanken Here we go again... oki visst bli blöt gör väll inget när man ändå ska simma och tro mig det gjorde mig inget men alla ombytes kläder skulle ju hållas torra, blir ju även lite halv panik på folk som springer här o där, man kan inte gå överallt för det är stora pölar med gegga osv... Tråkigt minst sagt.

Well start tiden var kommen o jag hoppar i vattnet och det första som slår en är ju kylan, hyper ventilerar några andetag innan kroppen vänjer sig och börjar simma lugnt framåt försöker hålla mig på höger sidan då många som simmar snabbare kommer lite på yttern.
De första 2 km går ganska fort, simmar ytterliggare ca 150m där sitter 2st i en eka och den ena har en skylt där det står 854m till mål gött snart framme tänker man Men nu vet jag ju att den mer upp ströms biten börjar och man känner verkligen hur man bromsas in och det går nu riktigt sakta att ta sig fram nästan så man upplever i bland att man börjar åka baklänges oki lite överdrivet men jag försöker i alla fall hålla mig på höger sidan fortfarande men det är riktigt trångt nu och det utdelas och mottages en del sparkar här o där...
När man tycker att nu är det inte långt kvar dyker bojen upp som säger 600m kvar åhhh det var de längsta 854m i mitt liv!!! 
I alla fall tillslut tar jag mig i mål tillslut och tiden vart ca 1t 25min svårt att säga om jag är nöjd eller inte då jag inte hade något tidsmål med simmet, fast efteråt kände jag mig hur fräsch som helst så nu i efterhand så känner jag väll att jag hade kunnat ge mer och i alla fall simmat mig "slut"... Men jag är nöjd att jag tog mig i mål om vi säger så. ;)
Hade jag lagt ner lika mycket tid att träna till detta som inför vätternrundan hade nog tiden blivit bättre skulle jag tro ;) Till det här vart det endast 2x50min pass i bassäng och jag borde ha simmat en del i nån sjö innan så man hade haft lite sån vana.

När vi skulle hem så satt vi fast 1t 30min i köer för att ens kunna komma ut ur Vansbro vilket är under all kritik, folk körde som galningar o trängde sig fram i rondeller och det vart helt kaos ... Där har dom lite att göra nästa år.

Nu är det dags att lägga upp tränings schemat för Lidingö loppet om 81 dagar, har inget tids mål just nu utan jag försöker nog sätta ett lite längre fram när jag hunnit träna en del så jag har en hum om vad formen kommer va. 

Ha det bra alla! Kommer lite bilder nedan, tog inte jätte många pga allt regn som sagt...

Två av fyra!

1mil innan Vansbro kom regnet.

Fick ett paket av Gainomax på fredagen, Tack!

Här ser man målgången.

Jag i grön mössa :)
Hemdags med medaljen :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar